04 December 2010

no title

currently,badan rasa mengeletar,anxious,mengigil.
i can't sleep when thinking bout what just happen beberapa puloh minit yang lepas.
i just...

speechless.
knowing that one of your close friends openly said that he hates me.
it not like close lepaking together or whatever.
but we always chat and shared problem together.

recently i do realize that the way my collegemate look at me,so undefinedable.
bukan nak sacartic,tapi tertibe jari ni tertekan status ni.
*dodol memang ada sentap ngan bebudak juniour yang dodol g menumpang kelas diowang.
but lain yang dipikir lain yang jadi.

then daus komen.
ni comment dia.
perh.
xtau la dia nak melawak ke apa.
like seriously masa tulis terima kasih tu,badan dah mengigil.
rasa takut giler.
i do feel like i'm the worse person in this world.

like seriously,kalau dodol bukan islam.
i will hung myself.
i'll never thought that someone yang i can trusted hate me,like so much.
seriously i din't not what is happening behind my back.
tapi jujurnya,tolongla explains
aku bukan nak publisiti murahan,tapi nak kepastian jer.

few sem ago,i got harrast by my own roomate.
smpai tukar2 bilik.
but now,dah jadi mcm ni.
i feel like i'm the worse person in the world.
and feel like i'm not worth to have a live.
macam nak cakap kat mak,
mak,tolong cekik kim masa baby bagi mampoih buang,dari kim dok sakit ati orang,dok pedajai orang.
i can't barely sleep,thinking and wondering apa la silap aku.

minta maaf sangat kalau aku pernah sakitkan hati korung ker.
sapa2 yang pernah kenai ngan aku.
i'm not perfect aku pun bnyak error,kowt aku pernah terkasar ker terkata.
maaf sangat2.

terasa mcm aku ni lex luthor.
jahat paling keji dalam Superman.
xpun macam joker musuh ketat Batman.
entah la.

*please anyone dak2 KUIS yang follow blog ni,please explain apa yang kurang dan silap kat aku,insya-allah aku akan berubah.

it not fun to be a bad person,seriously.
i will be crazy if people keep assuming me as a bad and mean person,gua leh mati x pun masuk wad gila.









2 orang mengacau dodol:

Terry Nur Iman said...

dodol..
hmm.. i had my share of painful experience too..
backstabbed by my bff.. yang i sayang dari form 1 until now..
he was one of the few people i loved dearly..
but masa form 5.. he openly tell others (my friends) yang dia kawan i sebab harta i,sebab i boleh bg dia benefit.. bayangkan betapa hancurnya hati i.. and i stop trusting people from the moment i heard that news ..
it took me 2-3 years baru boleh recover my broken friendships with alot of people because of that thing...

and recently.. my relationship goyang , broken and shattered because my bff had something to do with it to..

so yeah... i can feel your pain dodol..
heyy... dont fikir banyak2 k..
im always there to listen to you :).. ingat tuhan..berselawat..istighfar.. k?
*hugs

dodol sahaja said...

thnx terry.
yeah,not everyone can be friend with us.
but still.
entah la.
mcm ironic jer.
currently i'm stay alone in this room.
without any sounds of sms or call.
i feel like a loner.
seriously.