22 August 2010

ANTM 15 Preview,Enjoys!

video
the Catfight starts 8/9/2010.
V(0_0)

18 August 2010

cemburu

cemburu tengok orang ada kawan.
kadang-kadang rasa diri ni lonely la.
mcm loser pun ada.
biler jalan jer,usha kanan,kiri,depan,blakang..
orang jalan ngan member-member.
naik lif orang sembang2 kuat mcm aku ni tunggul.
haissh.
cemburu tngok classmate aku.
semua ada geng2.
kalau yang nerd tu.
memang pandai-pandai n semua assigment buat dalam group-group dwang.
yang mcm urban n ada budget kaya-kaya ni ada kawan-kawan dia.
pergi concert parti hebat-hebat belaka.
yang jiwa kacau kaki rockstar ada member2 dia.
headbangging g gig smpai lucut kepala. 


aku?
ha3,pakai main selit jer,xda arah tuju langsung.
tapi x per la sikit lagik jer nak abis Diploma nieh.
tapi rindu zaman skola dulu-dulu bila ada geng2 sendiri.
rasa mcm awesome jer hari-hari.
ada orang tunggu n rasa masa susah senang,masa fun masa down.

*lagi lahabau perangai member,lagi banyak drama tercipta,tapi in the end of the days semua tu akan berharga,hope aku leh jumpa member2 sejenis aku sebelum keluar kolej lemau ni,Amin.







c.o.o.l


apa itu cool?

mengapa orang nak jadi cool?

penting ke cool ni?

mengapa memilih tuk jadi cool?

ada apa dengan cool?


soalan dah ada,jawapannya??

17 August 2010

finalicios

Final weh.
dey macca cpat2 amik buku,
bukak slide kat Microsoft power point,
baca weh!!!
jgn buat donno,kata pelajar yang berjaya.

fuuh petang ni 1 lagi paper.
pengajian Malaysia,kalau x jadi rakyat malaysia x tau a nak kata pepa.
adeh.

lagi 2 paper.
bulih mustakim,bulih!
(jangan bagi repeat lagi weh!!)



*dalam puasa+Final mampu lagik dok bukak lagu gelek2 korea n bukak lagu California girl katy perry,rosak!!!

12 August 2010

Konvokesyen itu Awesome bukan Lame rakan-rakan

08/08/2010.
ikut sap my cousin,
lepak UKM,
temankan dia gi graduation awek dia.
kak Yati yang dah dapat scroll tuk Degree in Literature in English
(amik ko dulu,kerek sngat dulu xnak grad la,bohsan la,poyo la sekema la bagai)
sekali datang,
wow im impressed walaupun kena sengat ngan lebah sebab dok usung 
bunga berejam-rejam,
but it just an awesome experince,
walaupun nanti aku dapat Diploma jer pun xpa.
semangat tu yang dodol nak,
the atmosphere,people,parents,wah,
its totally sweets bebeh!

ni some picture me with her(kak yati kim cemburu giler,i want 2 b smart like u!)



happy ramadhan 2010

Happy Ramadhan 2010 guys.
walaupun dah nak masuk hari ke 3 puasa,ha3!!
adoi,nampak sngat dah lama x hupdate blog weh!
dah mcm pak menteri dah aku,busy+laptop kerja rosak jer.
x kau berapi.
ok,pertama kali selamat jalan kepada hantu,setan,jin,ker hapa mistik punya spisis(korung kena gari simpan dalam jail,lalala)
jangan smpai manusia perangai lagi hantu dari korung sudah.
 but clearly puasa ni bukan permasalahan tuk rakyat malaysia.
apa yang dodol nak maksudkan bukanlah dalam isu tahan makan dari pagi till megerib(tolak yang gestrik la)

yang betui2 puasa adalah bukan fikizal tapi mental sebenarnya.
pikir la,puasa ni la nak kena tahan mengata,mengumpat,nak segala2.
kalau jiwa berani mati nak tahan dari melancap ker beromen ker(whattta)
ha3,but that the reality,attitude kena jaga,amalan kena t.up2.
segala2nya nak kena behave.
haisssh,nampaknya tu masalah rakyat2 malaysia.
ha3!!