18 August 2010

cemburu

cemburu tengok orang ada kawan.
kadang-kadang rasa diri ni lonely la.
mcm loser pun ada.
biler jalan jer,usha kanan,kiri,depan,blakang..
orang jalan ngan member-member.
naik lif orang sembang2 kuat mcm aku ni tunggul.
haissh.
cemburu tngok classmate aku.
semua ada geng2.
kalau yang nerd tu.
memang pandai-pandai n semua assigment buat dalam group-group dwang.
yang mcm urban n ada budget kaya-kaya ni ada kawan-kawan dia.
pergi concert parti hebat-hebat belaka.
yang jiwa kacau kaki rockstar ada member2 dia.
headbangging g gig smpai lucut kepala. 


aku?
ha3,pakai main selit jer,xda arah tuju langsung.
tapi x per la sikit lagik jer nak abis Diploma nieh.
tapi rindu zaman skola dulu-dulu bila ada geng2 sendiri.
rasa mcm awesome jer hari-hari.
ada orang tunggu n rasa masa susah senang,masa fun masa down.

*lagi lahabau perangai member,lagi banyak drama tercipta,tapi in the end of the days semua tu akan berharga,hope aku leh jumpa member2 sejenis aku sebelum keluar kolej lemau ni,Amin.







4 orang mengacau dodol:

AINNZ ABIGGAILL said...

kena buang kawan lebih sakit dr takde kawan

dodol sahaja said...

memang ada betulnya,tapi tiada kawan seperti pokok tiada dahan-dahannya.

Aku Bukan Engkau said...

xpe2..
sy sudi jdi kwn awk =)

dodol sahaja said...

he3..
thnx awak!!