05 July 2010

sila tonton(kalau ada kat malaysia lah!!)

Death Bell 2.
starring Ji Yeon Maknae of pop girls group T-ara.

plot=sebenarnyer dodol pun x tau apa bentuk jalan cerita yang akan diberikan@dihidangkan oleh filem ni,miahaha,saper minat filer\m triller bunoh-bunoh mcm SAW?angkat ketiak n bahu,weee.
so dah kasi hint x kan la x reti,yeah,it not a hantu movie yer hadirin dan hadirat sekalin.
citer bunuh2,sekali kejam meh,buat kiter pun cuak n excited.
the 1st movie death bell 1,i watched it like 3 times,ha3..
obsess kowt,
jalan citer dia bermula apabila Yuna dan 20 kawan yang lain kena tahan tuk kelas tambahan sebab dwang ni top 20 student kat skola tu(ala-ala skola MRSM kat malaysia,tuk dak2 super2 pandai.)and time tu kire cuti pertengahan tahun,tujuan kelas tambahan ni adalah untuk memantapkan skill tuk ambil periksa sepesel mcm pmr tapi x semau akan amik,nak jadi cerita biler kelas dah bermula,20 orang pelajar,3 orang guru,seorang pelajar pysko,seorang palaj nakal(a.k.a hero),dan pak guard jer ada,
tapi..
jeng,jeng,jeng...
m\1 demi 1 plaja akan hilang,dan pengumuman dari corong2 radio skola berbunyi,(kalau nak dak ni selamat sila jawab soalan yang agak susah,kalau x dak yang dwang ilangkan akan dibunuh..
cool siak,n turutan plajar2 yang ilang mengikut ranking dlm kelas dari no 1 hingga no ke blakang.
n nak tahu citer selanjutnya,saper pembunuh?
apa cerita diseba,lik pembunuhan ini,apa yang menyebabkan pembunuh ni nak bunuh student2 yang inconet ni,ha..
pergi la download ker,sedut ker cari dvd,n watch..
tapi.....
tu 1 movie tuk death bell la.
yang no 2 ni  i think personally.
mesti lagi brutall cara pembunuhan,skandal,rahsia.
dan plot mesti lagi complicated.
watch out.
Death bell 2 akan menghantui di pawagan end of July(mcm la masuk pawagam malaysia kan??)
ha3,apa2 pun im super duper excited nak watch movie ni!!!

ni satu lagik poster dia,cool siak!!











.

2 orang mengacau dodol:

Terry ♥ said...

SIALLL!!!!
nak tengokkk!!!!

teringat cerita Suicide Club!!!

ehh..dodol gi la tengok Suicide Club kat Youtube.. ngeri siakkkk!!!

dodol sahaja said...

ha3,youtube kena block la kolej ni.
xper nanti dodol tngok mcm menarik jer..