25 April 2010

bila BABI silap masuk kandang!







ehem-ehem.
saya dengan ini dengan penuh emosinya ingin mengumumkan.
bahawasanya ANOYOMOUS kat dalam form spring tu..
xpayah la gertak2,
ko x da telur ker?
apa masalah kau?
meh jumper aku,
kiter tngok langit tinggi ke rendah!
aku nak tngok sikit kau,
carut,kutuk2,tuduh2 aku apa pasal.
dah la aku esok final ni.
mustaqim sabar mustaqim!
fuuh,so BABI,
gi mampos kat kau,ada aku kesah!!
weeeeeeeeeeeeeeee~~~

6 orang mengacau dodol:

GLORIOUS KEY KEY said...

dodol..
sabar erk..
hidup ni mmg..
kita xleyh nak puaskan hati sume org..
ade je yang xkenenye..even kita berusaha memuaskan hati sume org..
xpayah lyn org giler cam uh..
wat penat jari menaip jerp..
kalu kita lwn..
thats mean kita sama lah ngan dy..
GILER!!
so..
org2 cam uh biarkan dy pegi mampos!!
ok dodol??'
love yeah!!
:p

dodol sahaja said...

ok2.
thnx babe.
tq so much.

Randolph Acoustic Sound said...

hahaha... der...
kalo org mcmnie ade dlm idop aq da mmg hanget die wey...
pehal lak ngn dier tue?

dodol sahaja said...

entah,malas aku nak layan weh,biarlah dia!!

pachenko said...

xpayah layan!
org dengki ngn ko..
biaser r..
ko kn femes..;p

dodol sahaja said...

ha3..
pamous celah mana la arip oi