15 April 2010

Anoyomous yang Anoyying di FORMSPRING

hello everyone dodol back,with new spirit,no more drama,no more hurts,weee.
maaf la sangat-sangat,because dol telah meng copy and paste Q/A form spring my friend list.
bukan nak menyibuk,atau kacau tepi kain orang,tapi the issue instead.
kalau korung ada account form spring akan faham,orang yang dlm listed and  anoyomous...
leh tanyer and tulis pepejer..
kat korung!!
but unfortunetly my fellow form spring friend telah diserang hendap oleh orang2 yang mungkin mengenali mereka.
dan x puas hati dan menghentam mereka di form spring.
alhamdulilah,setakat ni,xda la soalan mcm begini diterima dodol,but i feel so sad to them(friend list aku 13 orang jer)
so,i pray and wish to all the peeps yang di gangu oleh orang2 sewel2 ni,jgn take it too serious k.
Karma,saper mulut hanjeng,insa-Allah tuhan byar cash jer.

ok2,let us tngok coment2 pedas annoyomous ni kepada MR tom-tom(im not close with him,but when kena hanjeng begini,kiter yang baca pun panas!!)



and now kiter take a look Miss Nurika Q/A.yang boleh tahan kuang hajo!!


yang ni adik nadiha,walaupun it 3 week ago,but  it samer jer temanyer,anoy yang Hauk!!

*soalan2 adalah dlm BOLD,and nswer oleh mereka di bawah,mari kiter doakan semoger mereka tabah,amin.and insa-allah minta-minta dodol pun x stuck dlm situation ni.

2 orang mengacau dodol:

Nurika Jianie said...

benda cmni susah nak diterima !
formspring da jadi medan utk org melampiaskan ketidakpuasan hati , cemburu dan amarah yg tak berhujung pangkal !
kenapa salah guna !

*actually smlm i ade komen kt entry ni , pnjg deh , tp ade sumthin happen kot , then tak dpt la dihantar those comment . ceyt ! huhu

pssttt ... yeah dah bleh komennn ur entry!!

haaaaa.. kalau si anonymous ternampak entry ni n komen i , ntah ape plak yg dorg akan ckp kan kan . huhuhu .

peace !

dodol sahaja said...

yes u r right,bukan tempat kiter nak menambah kenalan atau mengeratkan silaturahim,tapi sebagai tempat melampiaskan dendam,so poor.

*really?poor 4 u,x pa la,nanti kite berdebate dlm FB lagik eh..
ha3,yes2,my friend helps me!!
tu a pasal,i ada bcer dia apology kat page FS u!